הקמת מסעדות

ברגר קינג קניון הכיכר פתח תקווה

ניו דלי זבוטינסקי

מסעדת פיש בראשון לציון

יוסף אירועים

לחם בשר בני ברק

גפאניקה פת

אשדוד בני הדייג

אושי אושי מרום נווה

אושי אושי כפ"ס

צ'וקה הרצליה

צ'וקה רננים

קרא עוד >

הקמת מסעדה הינו השלב האינטגרלי והחשוב ביותר וישפיע בצורה רחבה על הצלחתה של המסעדה הן מבחינה אסטרטגיית, הן מבחינת שיווק והן מבחינה כלכלית. אנו בחברת א.א.י הנדסה מתמחים בהקמת מסעדות. אנו מאמינים שיש לכם לא מעט שאלות – אנו פה כדי לעשות לכם מעט סדר.

בניית מסעדות: להפוך חלום למציאות

אחרי לא מעט לבטים החלטתם להפוך את החלום שלכם למציאות ולהקים מסעדה. בראש ובראשונה אנו רוצים להגיד לכם כל הכבוד על היוזמה והאמביציה לרדוף אחרי החלומות שלכם. יחד עם זאת כאשר אנחנו מדברים על הקמת מסעדה אנו מדברים על מלאכה לא פשוטה אשר דורשת מקצועיות ומיומנות. זה לא אומר שלא תוכלו להגשים את החלום שלכם אך יש מספר צעדים שתצטרכו לבצע לפני – בניית תוכנית עבודה מפורטת ומסודרת, תפריט, בידול, בחירת הלוקיישן המושלם, קונספט המסעדה, עלויות נדרשות והכנה תקציבית לתקופת הרצת המסעדה בה תהייה המסעדה ללא הכנסות צפויות.

דרך עבודה עם חברה המתמחה בייעוץ להקמת מסעדות אנו יכולים להפוך כל חלום למציאות תוך כדי שאנחנו מאפיינים בצורה הטובה ביותר את הקהל שלנו, את הצרכים שלנו ואת דרכי הפעולה הרלוונטיים.

איזה עיקרון מוביל חשוב לקחת בחשבון בעת בניית מסעדה חדשה?

אם אתם מגיעים מעולם המסעדנות ואוכל זורם לכם בעורקים אנו מאמינים שיצא לכם לשמוע לא מעט פעמים את הביטוי "העין אוכלת", זה נכון לגבי כל אספקט במסעדה שלכם. מן הנראות של המנות, דרך הנראות הכללית של המסעדה ועד העיצוב של החללים הקטנים ביותר. בראש ובראשונה אנו נרצה לפנות אל חברה אשר מתמחה בפרויקטי בנייה ושיפוץ של מסעדות אשר תאפיין יחד איתנו את הצרכים העיצוביים שלנו ואת הקונספט העסקי ותעזור לנו לתכנן אדריכלית ולעצב את המסעדה מן שלב השלד ועד הסעודה הראשונה במסעדה.

ייעוץ להקמת מסעדה: מה הן הפעולות שנעשות?

הקמת מסעדה אינה עניין פשוט וקיים הצורך בתכנון איכותי ומפורט, ראייה רחבה ואובייקטיבית, היכרות מרבית עם השוק ואף ניסיון בהקמת עסקי ממכר ומזון. במהלך ייעוץ להקמת מסעדה אנשי המקצוע שלנו בחברת א.א.י הנדסה יגעו במגוון רחב של נושאים וימקדו את העסק שלכם ככל האפשר – כך שתוכלו להפוך את החלום שלכם למציאות רווחית בר קיימא.

בין הפעולות שיעשו במסגרת ייעוץ להקמת מסעדה אנו רואים:

  • בדיקת כדאיות – זהו השלב הראשוני ביותר בהקמת המסעדה שלכם. יש לכם חלום, יש לכם ויז'ן ורעיון ואתם מעוניינים לבדוק האם הרעיון שלכם יכול להפוך למסעדה רווחית בר קיימא. בשלב זה אנו נבצע בדיקת כדאיות למסעדה לפני שאנחנו נכנסים להשקעות גדולות. במסגרת בחינת כדאיות אנו נאפיין את כל הצרכים של המסעדה, נקודות איזון, הערכת השקעה נדרשת, רווח צפי לשנה הראשונה ונמסור עבורכם דוח מסודר בכל הקשור לסיכויי הצלחת העסק שלכם. אנו עובדים ללא לאות על מנת לגרום לכל עסק להפוך לרווחי ועובדים במגוון רחב של דרכים יצירתיות.
  • מימון וכלים למסעדה – אנו למדים כי משקיעים ויזמים רבים צריכים פתרונות מימון איכותיים ונכונים למסעדה. אנו נלווה אתכם במטרה לקבל פתרונות מימון איכותיים לשם רכישת כלים וציוד למסעדה, מימון לרכישת ציוד מטבח, שטח ושכירויות ועוד – כך תוכלו להגיע בצורה נכונה וחכמה יותר אל בית העסק שלכם.
  • תכנון עסקי לצד תכנית עבודה – בשלב זה אנשי המקצוע שלנו יעבדו יחד איתכם לשם תכנון עסקי נכון ומדויק לצד תכנית עבודה מפורטת.
  • בחירה נכונה של מיקום – מיקום הוא חלק בלתי נפרד מן העסק שלכם, אנו נעזור לכם למצוא את המיקום הטוב ביותר לעסק שלכם – הן מבחינת כדאיות כלכלית והן מבחינת לקוחות פוטנציאליים, דרכי גישה והגעה.
  • בניית קונספט עסקי ותפריט – בשלב זה אנו בונים קונספט עסקי, מיתוג מקצועי ברמה הגבוהה ביותר ותפריט. יחד איתכם אנו נעבוד ללא לאות על מנת ליצור את המנות האיכותיות והטובות ביותר לצד תמחור נכון ורווחי.
  • תכנון אדריכלי ועיצובי – תכנון אדריכלי ועיצובי הינו חלק בלתי נפרד מן הקמת המסעדה שלכם. אנו נרצה לתכנן את המסעדה שלכם בצורה הטובה יותר הן מבחינה אדריכלית ופונקציונאלית והן מבחינה עיצובית – כך נוכל לספק לכל הלקוחות שלכם חוויה יוצאת דופן. בעולם בו אנו חיים היום יש חשיבות ל-ויזואליות ובאמצעות תכנון אדריכלי ועיצובי אנו יכולים להפוך את המקום לאטרקטיבי הרבה יותר.
  • ליווי בקבלת היתרים ואישורים – מסעדה דורשת מאיתנו היתרים ואישורים מן הרשויות. אנו נלווה אתכם בכל הקשור בקבלת היתרים ואישורים – כך שתוכלו להוריד דאגה אחת מן הראש שלכם.
  • עבודה אל מול ספקים – הניסיון אותו צברנו במרוצת השנים לצד מסעדות רבות שהקמנו עזרו לנו להגיע אל הספקים הטובים והמובילים בתחומם בעולמות המזון והממכר. אנו נכוון אתכם ונעזור לכם להגיע אל הספקים ונותני השירות הטובים ביותר במשק – כך תוכלו ליהנות מחומרי הגלם הטובים ביותר לצד המחירים האטרקטיביים ביותר בשוק.
  • עולם השיווק והדיגיטל – אם עד לפני מספר עשורים כאשר היינו פותחים מסעדה היינו מתבססים על גבי פה לאוזן וההתקדמות הייתה איטית אך בטוחה. כיום עולם הדיגיטל משפיע רבות על המסעדה שלנו לטוב ו/או לרע. אנו נרצה לבנות ג'אנט שיווקי איכותי ומסודר לצד בניית תוכנית שיווק ופרסום – כך תוכלו לייצר שם של "מותג" חדש בעולם המסעדנות ולהגיע אל עשרות אלפי לקוחות פוטנציאליים בלחיצת כפתור. באמצעות תוכנית מותאמת אישית עבורכם ניתן למקסם את הפוטנציאל העסקי שלכם.
  • ניהול פיננסי – ניהול פיננסי הוא חלק בלתי נפרד מחייו של עסק, בפרט מסעדה. אנו נלווה אתכם בכל הקשור לניהול פיננסי ונעבוד ללא לאות לשם שיפור הרווחיות שלכם לצד הורדת עלויות FC ו-LC, תמחור והמרה.

מה חשוב לבצע לאחר הקמת המסעדה?

אם חשבתם שתכנון מסעדה הינו החלק הקשה הרי לכם שאתם רק בחצי הדרך, אנו למדים כי לאחר הקמת המסעדה העבודה האמיתית רק מתחילה. אין ספק שבאמצעות תכנון נכון אפשר לעלות על דרך המלך בצורה מהירה. יחד עם זאת, התקופה הראשונה תהיינה תקופת הרצה בה אנו נבצע אופטימיזציה מלאה של קהל היעד ותפריט המסעדה, נכשיר מנהלים ואנשי שירות, חווית לקוח, מכירות ואירוח, נעבוד בדיגיטל בצורה חכמה ונכונה ונבצע בקרה שוטפת לצד טיפול בבעיות שצצות – כך נוכל להפוך את המסעדה שלנו במהירות למסעדה איכותית ובועטת שעובדת בצורה מקצועית.

מהי החשיבות בעבודה עם חברה המתמחה במלאכת ייעוץ להקמת מסעדה?

מחיפוש קטן במנועי החיפוש אנו רואים מגוון רחב של חברות ונותני שירות המציגים את עצמם כמתמחים במלאכת ייעוץ להקמת מסעדה – יחד עם זאת רווחת העננה – "איך נוכל לבחור את החברה הטובה ביותר עבורנו מתוך כל ההיצע הזה? חברת א.א.י הנדסה המתמחה בייעץ להקמת מסעדות ריכזה עבורכם מספר נקודות שיעזרו לכם לבחור את החברה הטובה ביותר עבורכם:

  • ניסיון, ותק ומוניטין – אנו נרצה לעבוד אך ורק עם חברה בעלת ניסיון לצד ותק ומוניטין בעולם הייעוץ למסעדנות. חברה כזו תדע לאפיין את הצרכים שלנו בצורה טובה ואיכותית ותוכל ללוות אותנו משלב הרעיון ועד לסעודה הראשונה במסעדה.
  • ניסיון אדריכלי – אדריכלות ועיצוב פנים הינם חלק בלתי נפרד מן הפנים של העסק שלנו ויש להם משקל כבד בכל הקשור לבנייה של המסעדה שלנו. אנו נרצה לעבוד אך ורק עם חברה בעלת ניסיון עשיר בפרויקטי בנייה ושיפוץ של מסעדות העובדת לפי הסטנדרטים הגבוהים ביותר תוך כדי עמידה בתקציבים ובלוחות זמנים.
  • חוג לקוחות – אנו מאמינים שחוג הלקוחות של החברה מעיד לא מעט עליה. אנו נרצה לבדוק עם מי הוא חוג הלקוחות של החברה והאם עבדה עם מסעדות מן המובילות בתחומן בארץ.

מהי עלות הקמת מסעדה?

יזמים ובעלי עסקים רבים תוהים מה היא עלות של הקמת מסעדה. אנו למדים כי עלות הקמת מסעדה הינה משתנה ממסעדה למסעדה ועלותה משתנה בהתאם למגוון רחב של היבטים ושירותים הנלקחים לרבות – עלות המקום, מיקום, שירותי אדריכלות, רישוי עסקים, בטיחות, שיפוץ, ציוד ותכולה, פרסום ושיווק, בעלי מקצוע איתם נעבוד ועובדי המסעדה. אנו מאמינים שהדרך הטובה ביותר היא להגיע אל שיחת אפיון במשרדי א.א.י הנדסה לשם אפיון של הצרכים שלכם ובניית תכנית מפורטת בה תדעו את העלויות הצפויות של הקמת המסעדה שלכם. במרוצת השים הכרנו עסקי מזון רבים אשר נסגרו מחוסר תזרים למרות הפוטנציאל העסקי הגלום – לכן אנו רואים חשיבות באפיון עלות הקמת מסעדה יחד עם אנשי המקצוע שלנו.

אמרתם הקמת מסעדות – אמרתם א.א.י הנדסה

חברת א.א.י הנדסה נוסדה בשנת 1996 על ידי שמעון יצחק ונחשבת לאחת מן חברות ההנדסה והייעוץ המובילות ביותר בישראל. החברה צברה לעצמה ניסיון ומוניטין רב בפרויקטי בנייה ושיפוץ של מסעדות, בניית חנויות, הקמת משרדים ועוד לצד ליווי מלא בכל שלבי ההקמה. החברה עובדת לפי הסטנדרטיים הגבוהים ביותר לצד שקיפות מלאה ועמידה בלוחות זמנים.

בין לקוחותינו ניתן למצוא מגוון רחב של מסעדות, בתי קפה ודוכני ממכר מן המובילים בישראל. ביניהם ניתן לראות – יוסף אירועים, גאפניקה, לחם בשר, איגנס בר, ביסטרו 56, בני הדייג, אושי אושי, צ'וקה, עד העצם, ווק טו ווק, רולדין, ארומה ישראל ועוד מגוון רחב של מסעדות נוספות.

אנו מזמינים אתכם לשיחת אפיון מקצועית,

א.א.י הנדסה.