דף הבית » הקמת מסעדות
הקמת מסעדה הינו השלב האינטגרלי והחשוב ביותר וישפיע בצורה רחבה על הצלחתה של המסעדה הן מבחינה אסטרטגיית, הן מבחינת שיווק והן מבחינה כלכלית. א.א.י הנדסה מתמחים בהקמת מסעדות. אנו מאמינים שיש לכם לא מעט שאלות – אנו פה כדי לעשות לכם מעט סדר.
אחרי לא מעט לבטים החלטתם להפוך את החלום שלכם למציאות ולהקים מסעדה. בראש ובראשונה אנו רוצים להגיד לכם כל הכבוד על היוזמה והאמביציה לרדוף אחרי החלומות שלכם. יחד עם זאת כאשר אנחנו מדברים על הקמת מסעדה אנו מדברים על מלאכה לא פשוטה אשר דורשת מקצועיות ומיומנות. זה לא אומר שלא תוכלו להגשים את החלום שלכם אך יש מספר צעדים שתצטרכו לבצע לפני – בניית תוכנית עבודה מפורטת ומסודרת, תפריט, בידול, בחירת הלוקיישן המושלם, קונספט המסעדה, עלויות נדרשות והכנה תקציבית לתקופת הרצת המסעדה בה תהייה המסעדה ללא הכנסות צפויות.
דרך עבודה עם חברה המתמחה בייעוץ להקמת מסעדות אנו יכולים להפוך כל חלום למציאות תוך כדי שאנחנו מאפיינים בצורה הטובה ביותר את הקהל שלנו, את הצרכים שלנו ואת דרכי הפעולה הרלוונטיים.
אם אתם מגיעים מעולם המסעדנות ואוכל זורם לכם בעורקים אנו מאמינים שיצא לכם לשמוע לא מעט פעמים את הביטוי "העין אוכלת", זה נכון לגבי כל אספקט במסעדה שלכם. מן הנראות של המנות, דרך הנראות הכללית של המסעדה ועד העיצוב של החללים הקטנים ביותר. בראש ובראשונה אנו נרצה לפנות אל חברה אשר מתמחה בפרויקטי בנייה ושיפוץ של מסעדות אשר תאפיין יחד איתנו את הצרכים העיצוביים שלנו ואת הקונספט העסקי ותעזור לנו לתכנן אדריכלית ולעצב את המסעדה מן שלב השלד ועד הסעודה הראשונה במסעדה.
הקמת מסעדה אינה עניין פשוט וקיים הצורך בתכנון איכותי ומפורט, ראייה רחבה ואובייקטיבית, היכרות מרבית עם השוק ואף ניסיון בהקמת עסקי ממכר ומזון. במהלך ייעוץ להקמת מסעדה אנשי המקצוע של א.א.י הנדסה נוגעים במגוון רחב של נושאים וממקדת את העסק שלכם ככל האפשר – כך שתוכלו להפוך את החלום שלכם למציאות רווחית בר קיימא. בין הפעולות שיעשו במסגרת ייעוץ להקמת מסעדה אנו רואים:
אם חשבתם שתכנון מסעדה הינו החלק הקשה הרי לכם שאתם רק בחצי הדרך, אנו למדים כי לאחר הקמת המסעדה העבודה האמיתית רק מתחילה. אין ספק שבאמצעות תכנון נכון אפשר לעלות על דרך המלך בצורה מהירה. יחד עם זאת, התקופה הראשונה תהיינה תקופת הרצה בה אנו נבצע אופטימיזציה מלאה של קהל היעד ותפריט המסעדה, נכשיר מנהלים ואנשי שירות, חווית לקוח, מכירות ואירוח, נעבוד בדיגיטל בצורה חכמה ונכונה ונבצע בקרה שוטפת לצד טיפול בבעיות שצצות – כך נוכל להפוך את המסעדה שלנו במהירות למסעדה איכותית ובועטת שעובדת בצורה מקצועית.
מחיפוש קטן במנועי החיפוש אנו רואים מגוון רחב של חברות ונותני שירות המציגים את עצמם כמתמחים במלאכת ייעוץ להקמת מסעדה – יחד עם זאת רווחת העננה – "איך נוכל לבחור את החברה הטובה ביותר עבורנו מתוך כל ההיצע הזה? חברת א.א.י הנדסה המתמחה בייעץ להקמת מסעדות ריכזה עבורכם מספר נקודות שיעזרו לכם לבחור את החברה הטובה ביותר עבורכם:
יזמים ובעלי עסקים רבים תוהים מה היא עלות של הקמת מסעדה. אנו למדים כי עלות הקמת מסעדה הינה משתנה ממסעדה למסעדה ועלותה משתנה בהתאם למגוון רחב של היבטים ושירותים הנלקחים לרבות – עלות המקום, מיקום, שירותי אדריכלות, רישוי עסקים, בטיחות, שיפוץ, ציוד ותכולה, פרסום ושיווק, בעלי מקצוע איתם נעבוד ועובדי המסעדה. אנו מאמינים שהדרך הטובה ביותר היא להגיע אל שיחת אפיון במשרדי א.א.י הנדסה לשם אפיון של הצרכים שלכם ובניית תכנית מפורטת בה תדעו את העלויות הצפויות של הקמת המסעדה שלכם. במרוצת השים הכרנו עסקי מזון רבים אשר נסגרו מחוסר תזרים למרות הפוטנציאל העסקי הגלום – לכן אנו רואים חשיבות באפיון עלות הקמת מסעדה יחד עם אנשי המקצוע שלנו.
חברת א.א.י הנדסה נוסדה בשנת 1996 על ידי שמעון יצחק ונחשבת לאחת מן חברות ההנדסה והייעוץ המובילות ביותר בישראל. החברה צברה לעצמה ניסיון ומוניטין רב בפרויקטי בנייה ושיפוץ של מסעדות לצד ליווי מלא בכל שלבי ההקמה. החברה עובדת לפי הסטנדרטיים הגבוהים ביותר לצד שקיפות מלאה ועמידה בלוחות זמנים.
בין לקוחותינו ניתן למצוא מגוון רחב של מסעדות, בתי קפה ודוכני ממכר מן המובילים בישראל. ביניהם ניתן לראות – יוסף אירועים, גאפניקה, לחם בשר, איגנס בר, ביסטרו 56, בני הדייג, אושי אושי, צ'וקה, עד העצם, ווק טו ווק, רולדין, ארומה ישראל ועוד מגוון רחב של מסעדות נוספות.
אנו מזמינים אתכם לשיחת אפיון מקצועית,
א.א.י הנדסה.